Fotoreportage

Paketten & tarieven

Wil je graag professionele foto's laten maken van jou en je paard, jouw merk, voor jouw bedrijf of social media? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bij alle pakketten is het mogelijk om digitale foto's bij te bestellen voor €10 per foto.

Elk pakket kan worden uitgebreid met Reels voor €75 per reel

The Bond

Een onvergetelijke fotoshoot waarin de band
tussen jou en je paard centraal staat

Portret en rijden
Gratis gebruik van fotohalster
10 digitale foto's in hoge resolutie met en zonder logo
Persoonlijke online keuzegalerij


€180 excl. reiskosten

The Gram

Hét pakket voor een perfecte Instagram feed

Maximaal 2 paarden
25 digitale foto's in hoge resolutie met logo
Standaard 2 Reels inbegrepen
Inclusief Dé ultieme Instagram Guide
Persoonlijke online keuzegalerij


€350 excl. reiskosten

The Brand

Geef je business een boost met professionele
foto's en video's!

Volledig zelf in te vullen
Foto's en video's in hoge resolutie zonder logo


Offerte op maat

Wat kun je verwachten?

VOOR DE SHOOT

Het is handig om voor de fotoshoot zelf inspiratie op te doen wat je mooi vind. Denk hierbij aan poses, of je alleen je paard op de foto wilt laten zetten of ook met jou erbij en of je de teugels aan het hoofdstel wil laten of niet. Tip: Ga naar mijn Instagram account en sla verschillende foto’s op die jij mooi vind.
Wanneer je de fotoshoot gaat doen met een jong paard of een paard wat het lastig vindt om stil te staan is het aan te raden om voorafgaand aan de fotoshoot met je paard te oefenen. Dit zal veel profijt geven tijdens de fotoshoot.

TIJDENS DE SHOOT

Je hoeft totaal niet zenuwachtig te zijn voor de fotoshoot. We nemen alle tijd om prachtige beelden vast te leggen. Wanneer je rijfoto's laat maken kun je de oefeningen en lijnen zo vaak over doen als je wil. Ik stop niet voordat ik geweldige foto's van jou en je paard heb gemaakt.
Ik zal je begeleiden tijdens de shoot en aangeven wat je kunt doen qua poses. Wanneer je zelf ideeën hebt hoor ik die natuurlijk ook graag. Ik zal je ook regelmatig foto’s laten zien via de camera zodat je zelf kunt zien hoe het gaat. Kijk hierbij goed of je jezelf er goed op vind staan.

Ik fotografeer door totdat we het beste resultaat hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het niet gaat lukken.
Daarnaast is het handig om te zorgen voor hulp tijdens de fotoshoot om je paard goed te laten kijken. Wanneer je meerdere paarden op de foto wilt laten zetten is het aan te raden om te zorgen voor een groom die tussendoor alvast het volgende paard kan klaarzetten. Dit bespaart veel tijd.

NA DE SHOOT

Na de fotoshoot ga ik de foto’s selecteren. Ik maak een selectie tussen de 50 en 300 foto’s, afhankelijk van de fotoreportage die je geboekt hebt. Ik selecteer alleen de foto’s die echt goed gelukt zijn en waar ik zelf als fotograaf achter sta. Zo krijg jij een fijn overzicht en word je niet overspoeld met duizenden foto’s. Deze selectie ontvang je binnen 1 week na de fotoreportage.

Je ontvangt jouw fotoselectie per mail. Ik stuur je een mail met de link naar jouw persoonlijke online keuzegalerij. Daar kun jij zelf gemakkelijk jouw favoriete foto’s selecteren. Deze foto’s zijn al bewerkt qua kleur en licht zodat je een idee hebt hoe de foto’s gaan worden. In de mail die hierbij zit staat uitgebreid uitgelegd hoe je de foto’s kunt selecteren, er een opmerking aan kunt toevoegen en je uiteindelijke keuze kunt doorgeven.

Bij jouw geboekte fotoreportage zit een vaste hoeveelheid foto’s inbegrepen. Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen.

Lieve woorden

Stefanie

“We had a great photo shoot with Aliki. The location alone was fantastic. Aliki just got the best out of all the scenes. During the shoot, we were all very relaxed, both the people and the horses. It was a lot of fun and especially the result ist incredibliy beautiful. I took the most beautiful souvenier photos of a wonderful holiday and for that I say thank you to Aliki. I would recommend a photoshoot with Aliki to anyone!”

01 / 03

Gezien bij